Praktijk Bewust

CONTACT

Hallo, ik ben Margreet Balder. Vanaf 2006 heb ik mijn praktijk gestart om op mijn eigen unieke wijze cliënten te helpen.

Mijn Missie

Het is mijn missie om uit liefde te helen. Dit doe ik onder het motto “Je bent meer dan je denkt” en geef het door. Door jou te begeleiden de diepte in te gaan op zoek naar je eigenheid, ga je meer vanuit je innerlijke kracht leven. Deze persoonlijke ontwikkeling heeft niet alleen een positieve invloed op de persoon zelf, maar ook op een ander. Dan is mijn missie geslaagd.

Mijn Visie

Het gaat om JOU! Jij bent de centrale persoon bij mij.Daarom is alles gericht op jou en je persoonlijke leerdoelen. Het belangrijkste is dat jij je eigen proces in je eigen tempo kunt doorlopen. ik ondersteun en begeleid je om vanuit innerlijke kracht je doelen te realiseren en JOUW leven vorm te geven zoals jij dat wilt. De Bewust-Methode doet dit vanuit haar drijfveren, normen en waarden. Om dit statement zo goed mogelijk over te brengen werkt de Bewust-Methode vanuit de visie dat ieder mens alle mogelijkheden heeft om zijn of haar persoonlijke doelen te halen.

Mijn Kernwaarden:

  1. Respect
  2. Veiligheid
  3. Resultaat
  4. Authenticiteit
  5. Professionaliteit.

Praktijk Bewust

Willem Hedastraat 149

1816 KC Alkmaar

info@praktijkbewust.nl

06 – 140 27 435

De kosten van mijn behandeling zijn 50 euro  exclusief  BTW  per uur.

De eerste keer neem ik kosteloos extra tijd voor intake.