Praktijk Bewust

Stoelmassage bij bedrijven

EFFECTEN STOELMASSAGE

De duidelijke effecten van Stoelmassage Praktijk Bewust zijn op fysiek en psychologisch niveau zichtbaar. Verlaagde bloeddruk, verlaagde hartslag, minder kans op koorts en verkoudheid, minder hoofdpijnklachten, minder stresshormoon in het lichaam, minder lage rugpijn en beter slaapgedrag.
Maar ook op psychologisch niveau werpt het zijn vruchten af: vermindering van angstgevoelens, minder kans op depressie, betere concentratie, meer ontspannen, verminderde ervaring van stress, betere alertheid.

TARIEVEN

Omdat ik graag rekening houd met uw wensen maak ik  een offerte op maat. Frequentie, aantal medewerkers en looptijd zijn hierbij van belang. Stoelmassage wordt door de overheid gestimuleerd en is fiscaal aftrekbaar. Massage is voor bedrijven fiscaal aftrekbaar, mits zij dit onderdeel maken van hun arboplan en de massages tijdens werktijd plaatsvinden.

Al 15 jaar ben ik stoelmasseur bij bekende bedrijven. Mijn ervaring en het plezier dat ik er zelf aan beleef maken dat medewerkers zeer tevreden zijn.